FR|EN

Onze bevoegdheden
ter uwe dienst

We zijn er om u te adviseren en in te lichten bij al uw fiscale vragen.

Ons hoofddoel: de meest gunstige fiscale weg vinden.

Of het nu gaat om een vennootschap of om een zelfstandige activiteit, we zoeken samen met u, op basis van uw resultaten, de juiste werkwijze om geen onnodige belastingen te betalen, uiteraard rekening houdend met de van kracht zijnde wetgeving !

Bij fiscale controles, vorderingen of vragen om inlichtingen door de verschillende administraties, zullen we ons rechtstreeks in contact stellen met het bevoegd kantoor. We staan de controleurs bij en verstrekken hen zo spoedig mogelijk de gevraagde gegevens, met de bedoeling een efficiënte oplossing voor elk probleem te vinden. En dit natuurlijk om uw belangen optimaal te verdedigen.

De fiscale aangiftes en bijlagen worden door ons opgemaakt of gecontroleerd. Onze troef is de aangiftes binnen de wettelijke limieten in te dienen, en indien nodig, om u alle onaangenaamheden te besparen, vragen we zelf een supplementaire termijn aan.

Bovendien staan we steeds ter uwer beschikking voor specifiek fiscaal advies, en berekenen we voor u de eventueel te verrichten voorafbetalingen.