+32 2 359 09 90 info@de-mot.be
Selecteer een pagina

Fiscaliteit

 

Als vennootschap of als natuurlijk persoon
de juiste werkwijze garanderen om geen onnodige belastingen te betalen, uiteraard rekening houdend
met de geldende wetgeving.

 

Contacteer ons

Fiscaliteit

 

Als vennootschap of als natuurlijk persoon de juiste werkwijze garanderen om geen onnodige belastingen te betalen, uiteraard rekening houdend met de geldende wetgeving.

 

Contacteer ons

Ons hoofddoel: de meest gunstige fiscale weg vinden.

Of het nu gaat om een vennootschap of om een zelfstandige activiteit, we zoeken samen met u, op basis van uw resultaten, de juiste werkwijze om geen onnodige belastingen te betalen, uiteraard rekening houdend met de van kracht zijnde wetgeving !

Bij fiscale controles, vorderingen of vragen om inlichtingen door de verschillende administraties, zullen we ons rechtstreeks in contact stellen met het bevoegd kantoor. We staan de controleurs bij en verstrekken hen zo spoedig mogelijk de gevraagde gegevens, met de bedoeling een efficiënte oplossing voor elk probleem te vinden. En dit natuurlijk om uw belangen optimaal te verdedigen.

De fiscale aangiftes en bijlagen worden door ons opgemaakt of gecontroleerd. Onze troef is de aangiftes binnen de wettelijke termijn in te dienen, en indien nodig, om u alle onaangenaamheden te besparen, vragen we zelf een supplementaire termijn aan.

Bovendien staan we steeds te uwer beschikking voor specifiek fiscaal advies, en berekenen we voor u de eventueel te verrichten voorafbetalingen.

Een telefoontje volstaat om u
een inlichting te verstrekken of u
te helpen in uw boekhouding.

Boekhouding & beheer

Elk type boekhouding, volledig of partieel.
Van zelfstandige tot internationale vennootschap.
 

Vennootschappen

Advies over de oprichting van uw vennootschap of vereniging en het opstellen van de statuten bij de oprichting van uw bedrijf of vereniging.

Neem contact met ons

DE MOT sa
Rastelbos 25
B-1653 Dworp

Tel: +32 2 359 09 90
Fax: +32 2 380 82 83
E-mail : info@de-mot.be