+32 2 359 09 90 info@de-mot.be
Selecteer een pagina

 
Accountants
Belastingadvies

 

We zijn onderworpen aan een strikte deontologie, beroepsgeheim en permanente vorming
zijn twee van onze verplichtingen.

 

Contacteer ons

Onze vennootschap

Opgericht in 1980 door de heer Willy De Mot en sinds 07/05/1987 ingeschreven in de Orde der Accountants, geeft u de garantie dat uw toevertrouwde opdrachten met de grootste zorg zullen worden behandeld.

Met onze analyse en digitale middelen (e-mail, scanning, on-line boekhouding, enz.), verzekeren we het beheer en succes van uw patrimonium.

Onze prestaties worden forfaitair of doelgericht gewaardeerd. U behoudt een controle over de kosten en het belang van onze prestaties wordt onderling geëvalueerd.

Ons objectief is uw vertrouwen te behouden via de kwaliteit van onze diensten en medewerkers, rechtstreeks te bereiken via hun mail of telefoonnummer.

Van 8u tot 19u

Vrijdag tot 13u

De titel van accountant is beschermd sinds de wet van 21 februari 1985 betreffende de hervorming van de bedrijfsrevisie. De nieuwe wetgeving van 22 april 1999 betreffende boekhoudkundige en fiscale beroepen herneemt de bepalingen van de wet van 1985 en breidt ze uit inzake fiscaal advies.

%

Tevredenheid

Medewerkers

Klanten

ONZE DIENSTEN

BOEKHOUDING
EN BEHEER

Elk type boekhouding, volledig of partieel. Van zelfstandige tot internationale vennootschap.

FISCALITEIT

Als vennootschap of als natuurlijk persoon de juiste werkwijze garanderen om geen onnodige belastingen te betalen, uiteraard rekening houdend met de geldende wetgeving.

VENNOOTSCHAPPEN

Advies over de oprichting van uw vennootschap of vereniging en het opstellen van de statuten bij de oprichting van uw bedrijf of vereniging.

Het is via een confrater van Mijnheer De Mot vader dat ik mijn boekhouding aan NV De Mot heb toevertrouwd. Dit is meer dan 40 jaar geleden. En daar heb ik nog steeds geen spijt van.

Meester Bernard

BERNARD advocaat - Brussel

We hebben meer dan 25 jaar gezamenlijke geschiedenis, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Tenslotte, de N.V. De Mot is geëvolueerd en gebruikt vandaag efficiënte informatica die door de zoon op punt werd gesteld. Wat bevoegdheden en kennis betreft, treedt Daniel in de voetsporen van zijn vader.

Guy VERHAEGHE DE NAYER

Administratief Verantwoordelijke in verschillende KMO’s

Ons Team

Daniel De Mot

Daniel is geboren op 25 mei 1969 en zit van kleinsaf in het vak. Zijn vader, stichter van de vennootschap geeft hem de passie voor het beroep. Hij is sinds 1990 werkzaam in de firma. In 2001 neemt hij de teugels over en doet de firma van de 1.272ste plaats naar de 141ste plaats stijgen in de rankschikking van Trends in zijn sector.

02/359.09.90
daniel@de-mot.be

Nieuws

Coronavirus – Bijkomende steunmaatregelen

Coronavirus – Bijkomende steunmaatregelen

Ondernemingen die financiële moeilijkheden ondervinden door de verspreiding van het coronavirus (COVID-19), konden al steunmaatregelen aanvragen bij de FOD Financiën.

Neem contact met ons

DE MOT sa
Rastelbos 25
B-1653 Dworp

Tel: +32 2 359 09 90
Fax: +32 2 380 82 83
E-mail : info@de-mot.be